Let's get started!

De InstAcademy gaat van start op maandag 16 augustus.

 • 00Dagen
 • 00Uren
 • 00Minuten
 • 00seconden

Wat is de InstAcademy?

8 weken lang gaan we SAMEN aan de slag. Wil jij graag online GROEIEN en meer zichtbaar zijn? Dan gaan wij JOU positioneren als expert, een ijzersterke strategie bepalen, je content organiseren en vooruit plannen en je volgers converteren naar klanten! Klaar om geld te gaan verdienen met Instagram?

Hoe zou jij het vinden om geld te verdienen via Instagram?


Als content creator en ondernemer komen veel vrouwelijke ondernemers naar mij met volgend probleem: 

"Ik steek uren tijd in mijn instagram, post heel veel en er gebeurt verder niets."

 

Natuurlijk is dat frustrerend!

Zeker als je ziet dat anderen wél succes hebben op Instagram.

Hi, ik ben jouw Instagramcoach!

Mijn naam is Sofie, als social media coach help ik ambitieuze ondernemers een ijzersterke social media strategie uit te werken en geld te verdienen via sociale media.

Instagram Expert

Sofie Van Hooydonk

Enthousiast, ambitieus, ondernemend en een echte multipotentialite! Ik studeerde Toegepaste Economische Wetenschappen Bedrijfskunde en Crossmedia Management, stampte al verschillende succesvolle projecten uit de grond en heb een hart voor sociale media en online marketing. Na jaren actief te zijn als content creator op Instagram (lees: ik was influencer en werkte met meer dan honderd bedrijven samen), help ik intussen sinds 2018 ondernemers om Instagram succesvol in te zetten voor hun bedrijf. Ik help ambitieuze ondernemers om een ijzersterke social media strategie uit te werken en online geld te verdienen! Dus wil jij instagram inzetten om jouw boodschap te verspreiden, je droomklant te bereiken en meer te verkopen? Dan ben je bij mij aan het juiste adres!

Deze cursus is voor jou

als jij jezelf herkent in deze puntjes:

 • Jij bent het beu om geen resultaten te zien

 • Jij brengt veel tijd door op Instagram maar bereikt je doelen niet

 • Jij wil je 100 procent inzetten

 • Jij wil je Instagram naar het volgende level tillen

 • Jij bent enthousiast en ambitieus

 • Jij hebt een product of dienst om te verkopen

Bonussen!

Schrijf jij je in voor de InstAcademy? Dan kan je op deze extra's rekenen:

 • Mijn boek "Vlaamse Instagram Influencers"

  Ik stuur je mijn boek "Vlaamse Instagram Influencers" op. Met deze leidraad kan je op een succesvolle manier gaan samenwerken met influencers die echt achter jouw merk staan!

 • Masterclass "adverteren op Instagram"

  Je leert er hoe je via betalende advertenties nog meer ideale klanten kan bereiken en overtuigen om bij jou te kopen!

 • 1 op 1 coaching!

  2x 1-op-1 sessie van een halfuur waarin we jouw doelen bepalen en een sterke strategie opmaken zodat jij je doelen kan bereiken!

8 weken lang gaan we SAMEN aan de slag.

Wil jij graag online GROEIEN en meer zichtbaar zijn?

Dan gaan wij JOU positioneren als expert, een ijzersterke strategie bepalen, je content organiseren en vooruit plannen en je volgers converteren naar klanten! 

Jouw investering

Betaal in 1, 2 of 4 keer.


Het maakt mij ontzettend gelukkig om ook jou geld te zien verdienen op Instagram.

Daarom ga ik jou leren hoe ik dit heb kunnen bereiken.

Veelgestelde vragen

 • Wanneer start de InstAcademy

  Maandag 16 augustus 2021 gaan we van start!

 • Is de InstAcademy wel iets voor mij?

  De InstAcademy is voor iedereen die: Het beu is om geen resultaten te zien, heel veel tijd op instagram doorbrengt maar zijn/haar doelen niet bereikt, zich 100 procent wil inzetten, klaar is om zijn/haar bedrijf te laten groeien, zijn/haar instagram naar het volgende level wil tillen, geen zin heeft om zich iedere dag af te vragen "Wat zal ik posten?", niet vies is van meer geld te verdienen en een product of dienst wil verkopen.

 • Hoe lang duurt het programma

  Het traject is 8 weken. Iedere week krijg je een nieuwe module toegestuurd. Na deze 8 weken krijg je nog levenslang toegang tot alle informatie. Dit is inclusief updates die er nog bij zouden komen! Je hoeft daarvoor geen eurocent bij te betalen. Op deze manier kan je later nog eens terugkijken naar de stappen om tot een Ijzersterke Instagram Strategie te komen. Handig wanneer je bijvoorbeeld een nieuwe product of dienst gaat lanceren!

 • Hoe lang krijg ik toegang tot het programma?

  Voor altijd! Inclusief alle updates, daar hoef je geen eurocent voor bij te betalen! Als lid van de InstAcademy heb je ook toegang tot een unieke instagrampagina samen met de andere deelnemers! Start er weer een nieuwe ronde van de InstAcademy? Dan kan je ook opnieuw alle Q&A's bijwonen. Moest Bouw Jouw Imperium ooit stoppen krijg je de kans om alle informatie te downloaden.

 • Wanneer zijn de LIVE sessies?

  We houden alle LIVE sessies op dinsdagen om 19u, Belgische tijd. Kan je er niet bij zijn? Geen probleem, de replay verschijnt op de homepagina van de InstAcademy!

 • Kan ik niet zelf uitzoeken hoe ik een goede Instagram strategie ontwikkel?

  Natuurlijk wel! Alleen gaat dat je héél veel tijd kosten, heel veel trial&error, heel veel gevloek/teleurstelling en time=money! Ik heb het allemaal voor jou uitgezocht en getest. Ik bundel mijn hele expertise die ik heb opgedaan in mijn studie Crossmedia Management, mijn ervaringen als content creator én mijn tests bij mijn eigen bedrijven en projecten. Alles mooi in 1 fantastische InstAcademy zodat jij alle waarde en kennis gewoon kan gaan implementeren voor jouw zaak. Fantastisch toch?

 • Ik ben nog niet zeker of ik wil meedoen.

  GEWOON DOEN. Je bent al helemaal tot aan de veelgestelde vragen gescrold, dat zegt mij dat je heel geïnteresseerd bent en dit traject goed kan gebruiken. Anders was je vast niet tot bij deze vraag gekomen :)

 • Wat houdt de niet-goed-geld-terug garantie in?

  Ik ben er ZO van overtuigd dat ik jou kan helpen met jouw instagramaccount dat ik deze service aan jou aanbied. Ben je binnen 14 dagen niet tevreden van de InstAcademy? Laat het me dan weten per mail. Ik zie dan graag jouw opdrachten in en als je vindt dat je er echt niets aan hebt gehad, stort ik het bedrag zonder boe of bah retour.

 • Kan ik de InstAcademy in de toekomst nog volgen?

  Ja hoor, dat kan. De volgende startdata van de InstAcademy zal waarschijnlijk in het voorjaar van 2022 zijn. De prijs zal dan wel hoger zijn. Dus wil je graag deelnemen aan deze exclusieve prijs? Doe dan zeker deze ronde mee!